Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlican auto,odmah bi ga kupio prije nego nekog vw,samo im je cijena nepovoljna totalno,ali tako je to danas,hoces kvalitet,moras i da platis
Uvijek se nadzu spodobe da komentarisu vozila,a garantujem da nemaju love ni za osnovni model Mazde,al hajd.
Jao sto je ruzno auto u pm..
To je cudno jedno kako ovi fotografi sarajevo-x.com-a znaju uslikat auto. 20 slika a ja jos nemam jasnu percepciju o tome kako auto izgleda. Divni ste...
hajde moi u hercegovinu pa tamo seri o LED diodama. Pojma ti nemas o autima. Na taljige...
Pogledajte 9-tu sliku i mece pored piste hahahahahahhahaha
Na sve marke sam i mislio, hocu da kazem da nam naplacuju neke stvari koje bi do sada trebale bit normala, stave ti u standardnu opremu 100 nekih stavki ti kontas joj jesam dobio svega a tamo retrovizori (imo i moj mercedes iz 84\'), stitnici za sunce (isto u mecki ), i jos milion gluposti koje postoje vec 20 godina. A za pisljivu pepeljaru moras doplatit, ma koga vi pljackate vise.
Moj Kupac, pa nije ti to autopijaca. Svi naplacuju Metalik boju! A ovaj narodni driver, vidi se da nikada nije auto vozio. Istini za volju s cjenama pretjeruju bez daljnjeg, gule nas ko bananu i slazem se sa sarom. Al što se tiće sata rada nisu vala toliko skupi, sat rada u F-AC je 35,00KM. Mazda Vazda. A test auto ko i svaki iz BiH, par krugova i to je fol test. Samo znam da je Mazda par nivo iznad nadornih autica, a narodni auto zu i zaprezna kola.
Mazda je extra automobil! Spram VW je modernija, udobnija, bolji materijali, duza garancija. izvrsna vozna svojstva. Za F-AC ne znam, ali Mazda je genijalna!
za mazdu ne znam, al za f-autocentar znam, sranje da ne može biti veće. cijene, usluga, kvalitet radova, snabdjevenost dijelovima su na nivou zvanom \"zgadićemo ti auto\", što su u mom slučaju uspjeli u potpunosti. žalosno je da takvi šupci zastupaju ovakve marke automobila.
mostarski aerodrom, par krugova se provoza neko i nazove to testom. srmaota gospodo!
mostarski aerodrom, par krugova se provoza neko i nazove to testom. srmaota gospodo!
nemoj Volva da stavljas u istu vrecu sa narodnim vegonom. Volvo je institucija, a F auto centar je njesra vece
ma sranje u bojama počevši od Forda, Mazde, Volva pa sve do F-AC kao firme nula bodova ovo nikad sebi ne bih kupio VW je zakon
Metalik boja 1100KM?!?! Ma nabijem i vas i dodatnu opremu, ko da je metalik boja izum od prosle godine, sta sve ne naplacuju i ne cudi me sto propada autoindustrija.