Dizelsko osvježenje za mješanca
0
TEST: Mazda CX7 CD173
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Verovatno niste vozili a bolje vam je i nemojte,jer da automobilu ode motor dok je jos u garanciji;i da nemate nikakvu nadoknadu za to i da se svi prave ludi pa to nema nigde, mislim da je i YUGO bolji auto od \"mazde x7\".Osetili na svojoj kozi pa vi sada vidite sta vas ceka.
ODLICAN MOTOR..BRAVO ZA MAZDU!POTREBNO ...
to sto ti neznas vozit to je tvoj problem
Auto za poželjeti, pogotovu sada sa dizelom jer je benzinac trošio nemilice, mada cijenom (ako neko uopšte treba 4x4) ide previsoko, ima i povoljnijih...
sve se nema a grah se povraca
ma vi stvarno nemate pojma...al bas imam murana 2006 godinu..3,7 benzin jedan jedini motor izbacen...gradska minimum 19 litara ..a otvorenog puta 13 znaci ovo cudo ce da trosi minimum 15-20 a pod punim gasom i do 35 litara..ovo ne da se ne isplati kupiti ne razmisljajte..eno murana sam stavio na sve moguce oglase niko zbog potrosnje nece auto ni da pogleda!
Ovaj \"Kninja\", vozi narodna kola a to mogu biti i zitna kola. Usput Mazda je prosle godine otkupila od Forda 20% dionica pa Fodr trenutno ima 13% dionica Mazde. O Mazdi se mogu reci samo rijeci hvale. A sto se tice potrosnje znam da je i tu precizno mjera data za razliku od pojedinih potrosaca kod kojih kad izbacis iz brzine u prazan hod prikazuje potrosnju nula litara. MazdaVazda
mnogo dobar autic!nego,tablice su najodvratnije nesto,mislim da ruznijih na svijetu nema...
ovaj je haos, a cx9 je jos bolji mada kao mana mazdinih vozila je da vise trose od svoje konkurencije, ali svaki cejf se placa!
@Kninja pretpostavljam da si ti vozio Mazdu nekad u zivotu pa znas o cemu pricas, cuj Mazda njesra.) Pa i pored toga sto je Ford sad drzi Mazda je i dalje je uzToyotu i Hondu auto sa najmanje kvarova.Pogledaj testove u njemackim sportskim casopisima od prosle godine.
Ma ja, samo nek\' je dvica dizel, Top of the Range i sve ce bii dobro...
Sve se nema a šamponom se kosa pere
Fantazija!!!!! Mrak auto!
Njesra od auta i proizvodjaca!