Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i losa strana MNOGO SKUP!!!
ako uporedis ovaj testirani model sa svom dodatnom opremom, takav slican od recimo BMW-a ili Toyote kosta 20-30% vise. Zbog toga je Hyundai i postao popularan u Europi.
Prvo lose strane: Veoma nepregledan automobil, za slabije vozace moze stvarati probleme pri parkiranju (senzori nisu rjesenje, samo kamera), losi su i retrovizori, daju laznu sliku udaljenosti. Ima vrlo neobicnu izvedbu i naprijed na koju se tesko navici, narocito po uskim sarajevskim mahalama. Izbor audio uredjaja u BIH, ali i komplet ponuda paketa ogranicena. Dobre strane: ima snagu, 4x4 vrlo dobar u snijegu (vozen u 50 cm), iako je tezak. Osjecaj sigurnosti, komfora. Dobar servis u SA. Nema kvarova! Preporuka automatik.
Slazem se s tobom u vezi preglednosti jer su mu konzole izmedju stakala prilicno robusne i siroke. Kamera je dobra stvar ali samo kod parkiranja, no treba biti oprezan jer se uz nju brzo "zaboravi" gledatil lijevo i desno :). Potrosnja mu je pri "normalnoj" voznji 7.1 l dizela sto je vise nego dobro za njegovu tezinu i pogon na 4 tocka. Sve u svemu nisam se pokajao :)
Nisam vidio vise slova ni uz jedno auto na planeti! 2- CRDI 4WD GLS Platinum HJI KVI 7RW
Iako su auta možda tehnički dobra koreanci nemaju stila. Trebali bi angažirati talijane da im dizajniraju auta. Unutrašnjost je totalno neskladna.
Najpoznatiji iz serije The Walking Dead. Doduše u USA se prodaje kao Hyundai Tucson.
isti kod mog komše...gledam njegovo auto na parkingu a gledam i ovo ovdje pa nesto kontam majko draga kad cu ja zaradit za ovo...ko kad mi je plata jaka,jedva 460KM....nemogu više ni dvicu golfa održavat...a pogotovo ne ovo sa ovakvim performansama itd...