Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za malo para,puno plastike :)
pogledajte test autobilda dacie na 100000 km, obično trneće.
E vala SVASTA.
OTVARANJE ZADNJIH PROZORA JE PRICA ZA SEBE HHAHAHA
SMECE, A TO ZNAJU I ONI SA KLIXA KOJI SU ISLI U BANJA LUKU NA PREZENTACIJU SANDERA.
mogli ste ga oprati prije slikanja
Naslov sugerise da dodje dobar muzicki uredjaj u automobilu?
cjena ovog auta ne bi trebala prelaziti 7500KM za viđeno, za 1980KM polovnog CITROENA C5 sa full opremom kupis ii duze ti traje nego DACIA
19800KM*
Koliko para toliko muzike. Radim i sa ovim autima u servisu, limarija je nikakva,motor slab a i pun je jeftine plastike.
Moj Peugeot iz 2002. njegovu dodatnu opremu ima kao osnovnu (osim MP3- BT). I može bez problema i buke do 160 km/h (isprobano). Koliko vidim, nisu se odrekli onih sjedišta, leptira za klimu i kontrolne table iz Logana
Jest da on malo trosi, ali i ide samo 162km/h, i graviran samo 210km/h, pa jaci je Golf II od ove Dacie...
.....jako dobra reklama za ANTENA radio..... xD
Možete pričati šta god hoćete,vozilo posjedujem već skoro 3 godine ,i mogu reći da je fantastično,sljedeće će ,ako Bog da, opet biti isto.Plastika odlična ne škripi, ni mrdnula za 3 godine kao ni limarija.Svaka čast za test i komentare,sve je tako kako ste napisali.