Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste napisati da ste vi vozili kao i onog merca
Ma jok nece ti oni ovo voziti..
30.000 za Daciju????? Za te pare mogu se kupiti nova i to daleko kvalitetnija vozila poput Skode
Hahaha cuj Skode ??? Peres je wapom odpadne ti znak... A ova dacia ... uh kad vidim ove krugove za klimu ko na golfu 3 ospem se, auspuh debeo kao u trabanta i wartburga, nazad jos aktuelni tromblovi ( valjda negdje ostalo neiskoristeno) dzaba ovo nebih vozio... jedino boja valja...
Auto je stvarno ružno do bola nema ništa da valja hrpa odvratne jeftine plastike što se ugrađivala prije 40 godina,što se tiče spoljašnosti još gore ništa niščim strašno. A TEK TA CIJENA ZAISTA NISU NORMALNI KAO DA PRODAJU AUTO!
cijena ko pravog auta
I Rumuni digli cijenu...., pa sta je prosjecnom gradaninu ostalo da kupi. Mislim da ce Kinezi preuzeti dominaciju na nasem trzistu, sve su kvalitetniji a cjenovno daleko povoljniji.
joj clanka,roman ybt .. ko da u dijelovima dolazi,pa upustva napisali :p
Vidi telefona u autu i klixove aplikacije hahahahahah
Idealan za prevoz tabuta.
Rumunski sarmer
...DACIJI dobro ide, ali ovaj model je bezveze. Ispaljen AIRBAG?
Samo lud covjek moze dati pare za ovakve tipove auta,kad bi mi ga neko poklonio imao bi brigu kome prodat da s covjekom ostanem u dobrim odnosima
Vjerovatno nemas svoju porodicu, vjerovatno nemas psa i vjerovatno nemas invalida u kuci....Ovo takodje moze valjati i starijim ljudima, npr penzioneri koji cesto idu na selo i bave se poljoprivredom. SIgurno da i meni kao momku (starijem) nije za kurcenja, ali sigurno da ja i nisam mjerna jedinica...I na kraju jos ovo, kolika smo mi bjeda kad o autu i njegovoj prodaji razmisljamo prije nego li ga kupimo...Auta se kupuju da te sluze...Znam ih puno sto se kurce svojim vozilicama, a kad treba nesto prevuci, zovu jarana sto ima karavana :)))
Mercedes E220
PRIKAŽI ODGOVORE (1)