Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta reći, dizajneri iz Renaulta se baš potrude za svaki novi model. Svaki Megane koji je izašao nosio je nešto novo i i inovativno, svaka čast.
Ma ljepota! A i kvalitet, samo naravno ako se redovno odrzava. Naravno da se zale ovi sto odvuku na servis jednom godisnje, e pa ne moze Bosnjo, nije od celika nijedno!
lijepo ali skupo. golf 7 konfort paket sa 150 KS košta isto. kod auta je najveću razliku u cijeni čine motori. jači motor mnogo skuplčje. ovdje je ipak reno malo pretjerao sa cijenom
golf je pretjerao sa cijenom, vjeruj
😍😍😍
preskupo za megana, radije mazdu 3 G165
To su vrhunska auta, uz uredno odrzavanje mogu prijeci ogroman broj kilometara..
e jesu ga redizajnirali nedo bog nikome
Ko ima fetis prema serviserima, ovo je vozilo za njega. Nema bez svabe nista.
Jesi dosadan vise ebo te svabo.
@Šmajser Cobani voze VW-a,barem je tako kod nas u BiH...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao i svako gospodsko auto nije za papka
ovi barem naprave redizajn proslog modela a ne ko fauve sto zamjeni farove i digne cijenu