Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem elektro auta je isti kao kod pametnih telefona.Nova baterija možda i može izdržati nekih 200-300 kilometara.Poslibije nekog vremena ne može ni pola od toga.Pravi problem nastaje kad moraš da zamijeniš bateriju jer nova košta pravo bogatstvo 10 000km i više.
Nijemci da bi povecali upotrebu ovakvih vozila daju od 5000€ onome ko kupi elektro auto.ali narod bas i nije odusevljen.valjda im je to mala suma?
ČIM SE OVO BUDE UVOZILO U BOSNU, STRUJA POSKUPLJUJE 100000%..
Stvar u tome je sto je prvi automobil na struju izmisljen prije vise od 100 godina. Zasto vozila na struju nikad nisu zazivjela to mi ne znamo. Samo znam da bi do danas bili toliko usavrseni.
Baterija,.,je i tada bila problem(mada ova danasnja se razlikuje 2% od baterije stare 100+godina),., benzin je samo laksi za dosut, i to smo komercijalizovali,.,i ide tako ,., sve dok ga ima,., tesko da cem se natjerat na nesto novo,, mada i el. energija je prljava jos uvijek,.,
Nista bez Amerike i zapada. SVi veliki izumi dolaze otuda. Spaseni smo.
@Cova i oruzje koje ubija neduzne civile
@Dino Z civili nikada nisu neduzni,.,ko bira vodje,
Konacno smo to docekali ali realno ovo ce imati puno neprijatelja i veliko je pitanje hoce li moci da prezivi. Ekologija protiv velikih i utjecajnih lobija ili david protiv golijata.
dodjes do nas u minken i ovih auta sve vise,., skandinavija puna,., popusti na osiguranje, parkiras u centru grada, bus line,. punis za dz,.,
...mi nismo "obični čoveci", nas naši političari zovu "malim čovecima". stoga, dajte naki entry level i zanas. da nam fadil oprosti.
Svi su obični ljudi.