Najava za vRS model?
0
Škodine blage dizajnerske egzibicije
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravo lijepo auto! da se vratim u bosnu, mislim da bi kupio sebi fabiju.. odnos cijene i onoga sto nudi je sasvim ok. @stara fabia: ovi su mi najsmjesniji.. kad uzmu pametovati \"kako golf IV je ljepsi od golfa V a i to kako u golfu IV je gepek veci od golfa V\".. i inace, ono kao zakljucak: \"bolji je bio prethodnik\", hahahhahhhha.. pa tako i ti sto bi \"prije uzeo staru fabiu\".. stvarno- nigdje veze!
Ova fabija je do jaja super dobro auto.Ja licno vozim fabiu iz 2006 te sa 110 ks i mogu reci da da su se jako dobro pokazale,al naravno o ukusima se ne raspravlja.
kvalitetan shuk :))
pa ok, ako si glup, uzet ces staru fabiu ;)
Ruzna vala, izgleda ko cooper, samo ruznije... Cooper je klasik... a ovo je smijesno.... Mogu oni stavit motor sa 180 KS, dzaba kad je ruzno... pravo zensko auto... Da mi sad da neko da biram izmedju stare i nove, uzeo bih staru fabiu....