Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Citroen uništiti i ovo takmičenje xD Uskoro će proizvođači da napuštaju WTCC kao i WRC, jer će moći da gledaju samo u leđa Citrosima
Pogledajte Loebovu voznju na Pikes Peaku u Peugeotu 208, tu se najbolje vidi kakav je vozac i kakva auta prave Francuzi kada je autosport u pitanju. Svabe im po tom pitanju ne mogu ne mogu nista to mora prinati i zalupani bosanski ruralac.
Jeste on pobijedio u drugoj trci a u prvoj je bio drugi. ( Voze se 2 trke jedna za drugom ) Njegov kolega je pobijedio u prvoj trci a bio drugi u drugoj tako da sada imaju isti broj bodova !
Evo rezultata... http://www.fiawtcc.com/standings