Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je salon, bas mi se svidja! Svaka cast :)
a sto si se to ismijao, smjesko? Zar ne znas koji motori se ugradjuju u Seat vozila, zar ne znas ciju tehnologiju koriste? Samo mala info: Ibiza, Polo, Audi A1 = identicna platforma.
njemački kvalitet i pouzdanost sad se pošteno ismijah
ha, ha ha aha ha ha >Ove godine cjelokupna ponuda španskih vozila, koja krasi njemački kvalitet i pouzdanost
>>Ove godine cjelokupna ponuda španskih vozila, koja krasi njemački kvalitet i pouzdanost
Asa je izvikana i losa firma, Jelic auto Mostar i Nipex Tuzla su bolji, povoljniji, ljubazniji, ljepsi, strucniji.......
ASA posjeduje marzu u rasponu od 20% do 35% i tako da su cijene u odnosu na Germany vrtoglave i nenormalne !
Jedini auto koji je bio \"normalan \" po cijeni jeste Skoda Felicia kako je razvoj ASA auta nastavi dalje tako su i cijene otisle gore u odnosu na Njemacku.