Jeftinije gorivo za članove
0

Saradnja Petrola i BIHAMK-a za povoljniju vožnju

Klix.ba
Petrol BH Oil Company, kreće u 2013. godinu sa novim paketom pogodnosti za svoje vjerne kupce. Naime, danas je potpisivanjem ugovora o saradnji ozvaničena nova pogodnost za sve članove BIHAMK-a, u skladu s kojim kupci imaju pravo ostvariti popust od 0,05 KM/po litru ukoliko su članovi BIHAMK-a. Dovoljno je da kupac pokaže BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.
Aleksandar Malahovsky i Elmedin Bajramović
Aleksandar Malahovsky i Elmedin Bajramović
S obzirom da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj od 37 benzinski pumpi Petrol BH Oil Company širom Bosne i Hercegovine.

"Izgradnja robne marke Petrol se nastavlja kako smo i obećali. Kvalitet, sigurnost, stabilnost i usmjerenost prema kupcu je naše trajno opredjeljenje i evo nas na početku 2013. godine sa dodatnim uslugama,“ izjavio je gosp. Aleksandar Malahovsky, direktor Petrol BH Oil Company d.o.o., te u nastavku dodao: "Naše poslovanje se bazira na uspostavi što efikasnije organizacije rada u svim segmentima poslovanja, a da bi to ostvarili naš zadatak je što više ispuniti očekivanja tržišta.“

Prilikom potpisivanja ugovora o saradnji gosp. Rasim Kadić, predsjednik BIHAMK-a je naglasio slijedeće: "Servisne usluge u BIHAMK centrima, brojni popusti i uštede na razne proizvode i usluge putem programa pogodnosti su već odavno sastavni dio BIHAMK ponude za naše članove. Potpisivanjem ugovora o saradnji sa Petrol BH Oil Company, našim članovima donosimo dodatne pogodnosti u cijeni visokokvalitetnog goriva Petrol Q Max koji je dostupan u širokoj mreži benzinskih pumpi ove kompanije na teritoriji Bosne i Hercegovine i ujedno širimo mrežu lokacija na kojima mogu pristupiti novi članovi.“

Petrol već godinu dana nudi i korištenje besplatnog bežičnog interneta na 17 benzinskih pumpi, te usluge kopiranja, slanja faksimila i štampanja po veoma povoljnim cijenama. Također, svi vozači kojima je potreban savjet o pripremi automobila za vožnju u zimskim uvjetima također mogu obaviti besplatnu provjeru raznih tekućina u automobilu i nabavku proizvoda na benzinskim pumpama Petrola. Tako su Petrol benzinske pumpe postale jedinstveno mjesto gdje osim goriva vrhunskog kvaliteta kupci i posjetioci mogu predahnuti od putovanja i obaviti poslovne obaveze, provjeriti ispravnost svog ljubimca, a od sada i osigurati potpunu bezbjednost putem učlanivanja u BIHAMK.