Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amidza,imali li folska sta od dodatne opreme.pa ima rezervnu gumu dizalicu onaj kljuc za gume🤣
a taman su otkrili aerodinamiku i sad sankcije.
Šumokradice na aparatima
Ma šta može ladi falit? Eventualno gume Continental ili Pirelli 😁. Sve sama mehanika(što i nije loše za takvo auto)
Kako sam pročitao iz ranijih vijesti, prestali su ugrađivati u Grantu zračne jastuke, ABS i samo je u bijeloj boji a ekologiju smanjili sa Euro 5 na Euro 2,. Zbog toga se i bez sankcija ne može prodavati u Evropi. A kada nema na tržištu Lade Grante (koja je trenutno 6100 EUR u Rusiji), drugi mogu dizati cijene koliko žele. Sada je Dacia Logan sa cijenom od 15000 eura wow jeftina.
Dodatna oprema u ladi farovi sjedišta Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha