Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicno arapsko primitivno preseravanje, do nedavno spavali sa kamilama u statorima spavali ali vratice se oni opet kamilama i satorima
ko kod nas seljaci iz picke materine sada direktori
Ovo vise nema veze sa normalnim razmisljanjem. Arapi su odavno poceli da pretjeruju u mnogim stvarima, vremenom ce im se sve obiti o glavu kad nestane nafte.
nasi bi politicari njihov budzet spiskali za sedmicu dana
I Bosnu vozaju phantomi.
super, pa i sledeci model da dodate u kolekciju ✌
Uhhh, zamisli privodete ne daj boze u uvakvom auto. Bio bi kriminalac sa stilom :D
Seru ko foke.....
qurcenje :D
sirotinjo i bogu si teska
E vala što se i ovi preseravaju, ali baš baš preseravaju
Koliko se gladnih moglo najesti za ovaj govnaluk da prostis....
Stvarno mi nije jasno sta ce im ovo, bolje da su ulozili te pare, ljudi ako hoce da vide auto otisli bi na neki sajam automobila znaju da ga ne mogu voziti, nece se koristit u policijskim potjerama, ne znam za sta je onda, aaaa, samo za dokazivanje moci i bogastva
Klasicna navlaka za turiste...turisti ce ovo auto otplatiti dok kazes cakija.
sve je stvar stanovista,oni kao prebogati jednostavno ne vide nista cudno da se ovako nesto koristi u policiji
arapi, mozel' ista druge boje? komplexi? :D
Trebaju arapi preimenovati Dubai u Zion. Na čijim leđima i kostima je napravljen grad, pa ponašanje istih vlasnika, savršeno se uklapa u sliku Ziona!