Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ima nove aplikacije?????pffffffffff
...taman za 20god moci cemo razmisljati da ga kupimo :D
My name is Royce, Rolls Royce !
...al iskopiraše putinomobil :)))
Ovaj sistem očitava znakove i slova svih značajnijih svjetskih pisama: arapskog, kineskog i latinskog,a cirilica gdje je ona :) opet ce smrdi reci kako su ugrozeni........
I moja dvojka isto takosmartphone,dvd-player sa ekranom, externa kamera za snimanje voznje i desavanja u autu poslije 23h,na zadnjem sjedistu narandzasta plinska boca kao NOS, wooferi od 1000 km radijus dometa 300 metara da svi cuju sta slusam, klima to-shiba itd. CIJENA SITNICA ;)