Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu nijemci dolazili u TAS oni su u TAS-u uvijek bili cca 50 ljudi i vodili racuna o kvaliteti VW automobila. Debilu jedan ti bi trebao da znas neke osnovne stvari o TAS-u ako hoces da vodis diskusiju o tome.Ja sam proveo u TAS-u 18 godina,gledajuci vas kako cekate pred ulazom u TAS kome mozete dati 2000DM da dobijete jednog Golfa.
shit od auta
...ne koristi polo fabiu, nego polo koristi fabiu. fabia je bila samo test,tj. provjera trzista za novog pola. ali se fabia daleko razlikuje od pola. nije ni priblizno isto vozilo. ipak kad prodajete vozilo npr. prodajete skodu fabiu i automatski gubite dosta na cijeni koju ste platili, ali kad prodajete pola ili neko drugo vozilo vw uvijek ce ono drzati svoju cijenu. a ova nasa skoda nije ni do pete onoj pravoj iz ceske. to samo nasi ovi idioti zamazu oci narodu.isto je i sa golfom. znate ono jos od prije rata (djeca se ne sjecaju toga): kada su nijemci dosli u TAS da vide nas golf, tj. da ga uporede sa njemackim! i odvezli ga u njemacku, kad on 15 kg laksi! i tamo ovamo, kad nasi debili nisu stavljali zastitni lim ispod podvozja vozila! i mozete misliti toliko godina, krasti pare, odnosno lim...
cuj leek, opel je pravio pegle dok su se u reno-u pravili automobili
opel rulez ;d
zato ti sebi uzmi kakog golfa II...dizela naravno...natovari ga kakvim gredama i građom pa na selo....
jes da su ovi novi modeli svi dobrog izgleda i funkcionalnosti ali samo kad cujes "reno" sjebes se. kako god neb ja vozio reno ni citroen niti mazdu bljakkkk :)
leek ti nemas pojma! renault pravi odlicne automobile. rjedje se kvare od drugih, a o udobnosti da ne govorimo... samo pogledajte novi koncept renaulta pocevsi od novog clia, megana, scenica... revolucionaran dizajn!
fino izgleda ali koja marka bljakkkkkkk
renault je vlasnik nissana...normalno je da ce se koristiti iste platforme...fabia polo npr....
Nissan 350Z?