Šoping uz servis auta
0

Renault dijagnostika u Mercatoru u Tuzli

Sponzorirani članak
Renault je za vlasnike automobila ove marke u Tuzli, pripremio svojevrsno iznenađenje u vidu besplatnog pregleda i dijagnostike Renault i Dacia vozila.

Ova neobična akcija će se održati 23. i 24. januara 2010. godine u Mercator centru Tuzla, gdje će ovlašteni mehaničari Renaulta izvršiti besplatan pregled Renault i Dacia vozila, čiji vlasnici u navedenom periodu posjete ovaj centar.

U slučaju potrebe za zamjenom nekog dijela, vlasnici će biti upućeni u prostorije AK Grabovičkić, ovlaštenog koncesionara Renault i Dacia vozila za tuzlansku regiju. Tamo će po vrlo povoljnim cijenama, moći izvršiti zamjenu dotrajalih dijelova svojih vozila.

U slučaju da se radi o rezervnom dijelu, koji se ne nalazi na lageru, isti će biti dostavljen i ugrađen u roku od 7 dana, uz poseban poklon vlasniku vozila. Na ovaj način, Renault i AK Grabovičkić žele pomoći vlasnicima Renault i Dacia vozila da ugradnjom originalnih rezervnih dijelova zadrže sve kvalitete i sigurnost svojih vozila, te da pokažu koliko Renault polaže napora u zadovoljstvo svojih kupaca u Bosni i Hercegovini.