Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 28moj sam sebi ostvario san,a to je da imam bilo kakvo auto,i hvala bogu uspio sam,nije bmw,nije merc,nije audi....vec 2005 seat ibiza.....i uzivam u tome....kad se sjetim koliko godina,zima,kisa...ljeta...s posla na posao...nekad se znalo desiti da poznanik prodje pored mene lafo ne vidi me......ovo je sve lijepo i bmw i dr....ali lijepo je i i bilo kakvo kad se nema nikakvo....zar ne...?
koliko ja znam ovo na slici nije novi aktuelni BMW M3 http://www.forcegt.com/wp-content/uploads/2010/12/2013-BMW-M3.jpg
Mislim ( ispravi me ako grijesim ) da se taj m3 sa slike koju si ti postavio jos nije poceo prodavati i da je trenutno najjaktuleniji m3 coupe ovaj sto je gore na slici.
Da je meni golfa 2 je*o ovo