Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lose auto j..m ti inzinjera koji je ovo izmislio
Baba ga vozila…
Nije kraljica presla 180.000 sigurno. Mozda 50.
4.4 litre motor, a razvija 282 konjske snage hehe Da je od rođenog oca, ne vrijedi više od 10-11 hiljada eura. To mu je realna cijena.
Nek ti više vrijedi Golf 7 - 2.0TDI + chip hebo te tvoja realna procjena hehe
@fazlonifazloni O kakvom ti Golfu sanjaš hehe probudi se dečko. Dole na Balkanu svaki krš se plaća po drage oči, a Golf 4 sa 300 hilj. pređenih se još uvijek prodaje po 6-7 hiljada maraka. Možda je kod nas u Bosni ovo auto makina, na zapadu je stara kanta sa zastarjelom tehnologijom koja ima samo sentimentalnu vrijednost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ide na olx.ba, baka vozila,nije udaran,redovno servisiran