Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam se ucio voziti na Yugi 55 jos sa svojim 14-15 godina. Kada ga je stari parkirao, kisa je padala, ja otisao i sjedio pola dana u njemu i zamisljao da vozim. Par godina kasnije, rat, Yugo parkiran i izresetan gelerima a ja sa rajom sjednem ponekad u njega i zamisljamo da vozimo na more, dok nas zvuk granate negdje u blizini ne otjera kucama... Poslije rata ga kupio moj drug od mene... Ma kupio bi ja njega sada nazad kada bi znao da jos negdje postoji, samo da ga imam.
@rfid jao nostaligcara yugo te granatiro
Stojao u garazi jer nisu znali da je pravo auto. Mislili ljudi da je igracka :)))
Znači američanin za pola plate kupio autić pa se žalio na kvalitet. Koliko se tada prodavalo škoda kod američana? Lako je uništiti državu i sada se kliberiti kako ovo ili ono nije valjalo. Bolje je da se zarovi u arhive i pogleda ko je to dozvolio švabama da se povuku iz TAS-a kada jeTAS izmedju ostalog bio u programu reparacije Njemačke Jugoslaviji. Bosna je za male novce mogla da sanira pokradeno i ponovo kao jedan od sukcesora dobije puno pravo na proizvodnju.
Najprodavaniji auto uz to i najgori kao wv
Vidi motora, ispod haube mozes citavu fasungu smjestiti.
dokaz da su Ameri oholi, opljačkali pola svijeta i pobili domorodce pa sad oni najbolji.
Otkud vozilo iz istocne komu drzave na trzistu zapada? Gdje su zavrsile devize i kakva je uloga Slobodana Milosevica bila za taj posao. Zanimljivo je istraziti taj period.
@Nebi pogledaj film "HOUSTON, WE HAVE A PROBLEM"
Kažu najlošije auto koje je ikad uvezeno u Ameriku. Ne znam što bi se žalilo za tim.
O moja tugo. U garaži mi Yugo, na žalost već dugo.
Yugo je slika Yugo ekonomista i inzinjera nisu ni stop lampe umjeli da izmisle da valja pa prepisali samo od njemacke prikolice!
ni golf 1 prva serija nije imo rikverc svjetlo a svabo ga pravio.
hahahaha naslova, pa Yugo nikad nije besprijekoran. U Americi je zahebancija u vezi imena, skraceno od Yu Go Nowhere
@stubrijez Yu go but he doesn't
Kupiš Ševroleta a yugo ti daju na poklon kao privjesak za ključeve.
Mora da ga je neka baba vozila 😂
prodaj ga u neki muzej gdje ce bit naslov najlosije auto ikad...
auto je dobar inaće ga bije doslovno reputacija kao najlošiji auto koji je ikada uvezan u us
nekada smo amerima uvalili 140k krntija, danas oni uvaljuju nama