Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nece! Dok je tockova i prevoza, bice i motora sa unutrasnjim sagorjevanjem. Agresivna EV kampanja za cilj ima nesto sasvim drugo od onoga cime se predstavlja. Sve su ovo marketinski trikovi, valjda je vecini vec postalo jasno.
Hehe jos kad bi svoje smjesne tvrdnje mogao potkrijepiti sa cinjenicama , kao sto je cinjenica da u Norveskoj VW vise ne prodaje auta sa SUS , da od svih novih prodanih auta 82% su el auta , 10% su hybrid , a tek 8% auta SuS….. pa ti malo pogledaj ove brojke i razmisli sta je vecini postalo jasno a sta je manjini jos nejasno …
A šta vam je to "termalni motor"?
Tu bi ih đava i odnijo!
najprodavaniji kros u evropi je mod Y
Nece, elektro vozila su u vrlikom padu potraznje, pored toga na trzistu rabljenih vozila nemaju nikakvu cijenu
Pa trazit ce se kad blesava EU zabrani prodaju motora na fosilna gorova. Nike bila ni narocita potraznja za LED sijalicama dok EU nike zabranila prodaju običnih sijalica koje su daleko zdravije za oči od LED sijalica.
Jest mi nesto bezveze..
Ljudi, ovo nije greška jer termalni motori stvarno postoje. Zovu se "termalni" jer goriste pogonsko gorivo sa termalnih izvora tipa "Fojnica, Terme Ilidža,Kiseljak,Banja Vrućica" itd.
Sus motori će se vozit dokle god ima i jedna kap goriva na planeti
otkud ti znaš?
I ovaj klix autor je nepismen skroz, ne znam gdje pokupi TERMALNI motori, aman boze idiotizma, pobogu bar danas u 21. vijeku ako ne znas neke sitnice mozes za 5 min pretrage bar osnovno znati pojam kako se kaze, al ne misli da je najpametniji, ocito taj nikad SUS Motor pojam nije cuo ili sta, malj i u glavu direkt.
termalni 😉
Benzinci i dizeli vise nemaju nikakve sanse protiv elektro motora. To dimi,zapusava se od usisa do katalizatora i radi nestabilno cim koja godina prodje. Elektro je stabilan,prejak konjima i uz nove baterije pohodit ko deva koja te nikad nece ostavit.
Oooo dobroj'tro zeleni, sta ima, nisam te prepozn'o... Sta vozis Boga ti?
nema to beze sa ekologijom.Jednostavno bentinci i dizel su glupa i nesigurna analogna tehnologija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VW sam sebe vodi u propast
Ma jok brate, marketing i suplja prica.