Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@trenerka \"sta sam trebamo da gledamo jos i bube i cijelo zivotisnjsko carstvo na Discovery ?! kakve veze imaju zivotinje sa autima ?! previse ti gledas \"mekane\" kanale. a i nisam sigurna da bih mogao vise od dva minuta izdrzati. \" glupljeg komentara nisam dugo procitao. za tvoju informaciju, discovery nije kanal o zivotinjama, vjerovatno si mislila na animal planet. toliko o tvom poznavanju \'mekih\' kanala. P.S. \'bih\' se pise i koristi samo uz prvo lice jednine (ja bih) !! za ostala lica \'bi\'.
koliko ja znam, Zastava se interesuje da kupi 20% VW-a. Hoce da ubace motor iz T84 u novi prototip Yugo II. Fali im samo dozvola od VW. Za FIAT-a nisam cuo, da se on interesuje da kupi Porsche, mada ako si nacuo kod Zaim-a i u cevabdzinici, vjerovat je.
kako rekoh - nisam mislio bukvalno. Stavi zarez iza Porsche, a drugi put iza kupio, pa skontaj sam :)
fakat ovaj naslov ne valja nista, fakat su i ovi novinarni nepismeni danas fakat
iz nasih textova se nevidi nista, pa cak ni iz ovog. Izuzev da je se text pokupio od FENA-e. Samo znaju podjoniti text-ove. Novinarskog imena ni sglave. Nemogu da vjerujem, da nema niko pismen, da zna sastaviti dva reda posteno. Naslov na sax-usi je dvosmjeran u dvije trake uvijek. Nista novo. Mada ja sam naucuo da ce FIAT kupiti Porschea-a u skorije vrijeme. Nesto u kesu, nesto preko akcija, nesto na kredu sa par rata uz kamaru ziranata. Tako se suska, bar ovdje kod Nehre u kafani. A i kod Zaima u cevabzinici je ista prica.
kako dvosmjeran? to bi se moglo rec za straznjicu parsi hiltonolovke ali za ovaj naslov nikad...
Zezam se bolan, kad sam rekao \"dvosjmerno\" nisam to mislio bukvalno Ali skontaj, fakat nema padeza tj. - a. Porsche kupio Volkswagen-a Ili Porsche -a kupio Volkswagen A ovako samo malo izmjeni naglasak i eto konfuzije :) I nema veze kad je prvi porsche napravljan, to ne znaci da upravo taj lik ranije nije pravio bubu upravo za hitlera. Tako je neko vec i napisao.
da da trenerka odlicno barata s tvrdim stivom, a eskpert je u pravu
Jao pa Jasniji text zna njemacki, e pa svaka ti cast
Iz bosanskog, njemackog i engleskog teksta se vidi da je porsche sada vlasnik VW-a. Jedino naslov na SAX-u je dvosmjeran ali je tkst OK.
Nek si ti pismen Expert, pa ostalih 99,99% neke ide u.... Ako vec neznaju drugi komentarisati, onda si im ti trebao dati primjer. Samo moram priznati koju je dala @trenerka o porsche-u i VW-u za tebe visa skola. Vidis kako cura kuzi...cak se razumije u botaniku i medicinu.
citat: \"naslov se moze citati i \"dvosmjerno\" ovisno od naglaska, dok nisam procitao nije mi bilo jasno ko je koga tu kupio zapravo :) \" prije ce bit da si ti loma nepismen profesore
znaci sad se mogu furat da vozim porschea hahaha
@sarajlija: sta sam trebamo da gledamo jos i bube i cijelo zivotisnjsko carstvo na Discovery ?! kakve veze imaju zivotinje sa autima ?! previse ti gledas \"mekane\" kanale. a i nisam sigurna da bih mogao vise od dva minuta izdrzati.
znate li vi uopste ko je ili sta je porsche, tj ferdinand porsche....pa to je cojek legenda....cuj vw vlasnik porschea...haha...to je isto ko kad bi reko da je sin babo ocu