Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svemu dodje kraj pa i razguzivanju na racun svoga naroda samo selj.acki norod u Bosni trpi da ga jasu 20 godina i nikom nista ko vas ye.be samo trpite i dalje :))
Oni koji su kukali da su potkradani sada kradu.
samo jedno pitanje, a ZAŠTO su čekali 4 godine i 200.000 mrtvih da bi konačno nešto uradili u BiH????????????????? NAFTA, NAFTA, NAFTA, mi je nemamo.... kakva demokratija i kakvi bakrači. Da su tako antilibični što nisu Gadafija sredili nakon Lokerbija nego čekali 20 ikusur godina da kakvih budala nafataju koji će ratovati za njih. I još nešto, kad je JEDAN avion pao u Libiji zbog, kako kažu tehničkog, kvara, SAD se odmah povukao iz operacije bombardovanja i evropljanima prepustio vruć krompir. Eh da, i da ne zaboravim, UN je izglasao NO FLY rezoluciju, a nije izglasao bombardovanje objakata, tenkova, kamiona. Koliko znam, tenkovi, kamioni, haubice NE LETE, NEMAJU KRILA!
Svi ovi komentari koji su \"ZA\" Gadafija su anti USA. Jade jedne najobicnije, da nije bilo USA ne bi imali ni ovo sto imate sada. Ko je za Gadafija, mars u Libiju pa stanite na branike svoje domovine.
da li je tebi poznato da tamosnji stanovnici Libije uzivaju mnoge blagodati kao što su besplatna struja, voda, komunalije, mladim bracnim parovima stan sa mnogo soba, studentima besplatan sistem skolovanja. I ti to nazivas izrabljivanjem naroda, sta li već ? Imali su oni svega i previše, samo je politika drugih zemalja umijesala svoje prste i sada ih caste granatama za naftu. Samo televizija ne prikazuje ono sto treba da prikaze. Narodu Libije je vise nego dobro bilo, samo je malo potrebno da razjarena masa promijeni mišljenje, nažalost.
zamislite sta bi samo mi nasli po kucama i avlijama ovih nasih drzavnika :)) muhaha
Sto je lijep onako zelen
sad će ga Sarkoziju ili Berluskoniju pokloniti, noim diktatorima Libije
joj ljudi zaboravili smo punjač maznut! Imal ko da nam proda jedan može i za nokiu al onu staru!?
Jos malo Libijci pa cete se kajati za Gadafijev dok vas \"demekrate\" pocnu guliti...
sve po zakonu...
moj kasime ne piše zapalili već zaplijenili...
ja stoke majko mila....
Ne kontam, naslov da su pobunjenici zapalili auto, a u tekstu o tome vise ni rijeci, stavise, pise kako su se dvojica pobunjenika nagadila, sto mi govori da su kuci odvukli ili prodali ... al eto, sa -x
HA HA, skontao i Gadafi da nafta nije budućnost pa kupio auto na baterije!
@york nema mjesta unutra, jedino prikolicu zakacit :D
uzet ovo i stavit unutra agregat, i sam par litara goriva preci 2-3 hiljade kilometara