Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je meni auto sto trosi 5l a ima 130 konja.. Navozo bi se momacki :)
daj 2 salji
voliko ja znam sa svojim Passatom 2008godiste 1,9 motor bez problema 3,2 litre vozit i koliko je tezi ,a uz to bolji auto od Peugeota!!!
vic dana svega mi
Peugeot i Renault u posljednje vrijeme prave dobra auta s niskom potrošnjom... evo nema ni mjesec dana da vozim pežo 207 1.4 HDI godište, uzeo ga za 10.000KM a trenutna prosječna potrošnja 4.6 litara,npr kad sam na magistrali Široki-Mostar ili Mostar-Sarajevo uključim tempomat na 70 u 4 brzini i troši 3.2 s 50KM se navozam dosta duže nego li sam prije sa golf 4 19. tdi a vjerovali ili ne povuku isto jer je u Pežou noviji motor i još HDI
Moguće je ovo, ali vozio je 32 sata bez prestanka, a da su recimo tu bili semafori, ostali saobraćaj i zastoji kojih na svakim putevima ima teško da će izvući prisjek manji od 4 litra. Opet odlično za auto sa 130 KS.
Ima li ga kod nas i zna li neko koja mu je cijena... Ovo mi prosto nevjerovatno zvuci!
Na mom Leugeot.
ja trosim 1l rakije na 100 km
ja trosim 1l rakije na 100 km
PRIKAŽI ODGOVORE (1)