Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijep auto. BMW, Audi i mecka isto lijepa i kvalitetna auta. Jasno mi je sto sirotinja hvali njemacka auta, al kad pocne pun love to govoriti :( Ko god ima love, nek bude gospodin covjek i kupi sebi lexusa, infinity, lincoln, jaguar, aston martin itd. Vjerovatno je fol u tome sto je vecina danasnjih bogatasa tek 1996 to postala, pa im ostale sirotinjske navike i spika...
Aferim!
Kaze moj drug ima tu jos jedan fol, malo je ljudi vidjelo lincolna, pa mogu pomisliti da vozas hyundai, a svi znaju za audi i bmw, sto hoce reci da ta auta vozaju samo zbog drugih, nikakvi ljubitelji vozila, obicni kompleksasi...p.s. Unaprijed se izvinjavam onih 1% sto zaista vole npr bmw kao sto ja volim npr subaru :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)