Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mito+mini+fiat500=prednji dio modifikovani fiat500=zadnji dio nimalo talijanske originalnosti, sve skupa - truba
Ne moze ovo pored Fabije na trzistu opstati... Kamo li Polo ili Clio.. Realno.. Samo ime je preglupo..
Nesto kao Nissan Micra i Fiat 500 u jednom...
Jos bih dodao i Fiat Stilo
Fiat - auto za siromašne i iskompleksirane ljude koji će ignorirati da voze smeće i život posvetiti olajavanju njemačkog auta.
...rekao bih da se kompleksi liječe upravo njemačkim vozilicama iz "svetog trojstva"...nek je merc/bmw/audi pa makar se trava pasla...nasmijem se ka vidim da je "ponosnim vlasnicima" skup ovlašteni serviser pa rade eby / hand made self service :)))
...mislim, jbg, za moj pojam, kad se vozi 100 k km auto, ne pita se "pošto servis" nego se i meštri počaste "na kafu"...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)