Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. Kaže on njoj: „Kupi mi novi Audi!“. Ribica: „Hoćeš na kredit ili na lizing?“, a Mujo će: „A hoćeš ti na ulje ili na mast?“.
-Bosnia, o Bosnia, mala bara puna raznog smeća na površini. :)
Dobar je jbga, a sto je najgore sad ce neko ko vozi Astru karavan ili 307 -cu reci ne valja...
sad ce jos radnika morati da pogine na nekoj gradjevini da gazda kupi jedan ovakav
Konkurencija Evouqe-u?
1. Neće. Ovo je isuviše hrabro za VW recklažno-dizajnerski odjel, malo će pokupiti Q7 po xyz i evo gaaa 2. Ovo na slici je očita furka na novi volvo xc90, valjda im se dopala fora sa horizontalno podijeljenim svjetlima. S tim da to kod volva ima smisla, simbol Thorovog čekića.
Citroën?...
ode ovaj audi u pogresnom smijeru sto se tice dizajna, prvo novi Q7 pa onda ovaj Q1 (ako se pokaze istinitim na kraju)
u kvalitetu ne sumnjam, ali dizajn sve više liči na koncepte sa crteža sa početka ovog milenija. oštre ivice su u modi, a ne zaobljene
Cim je auto iz VW grupacije, to mora da valja.
kupit cu ga....kad me dodik zaposli kao nekog savjetnika :)
zaposlit ce me za rjesavanje bosnjackog pitanja.....ja bi to rjesio za sedam dana :)
kleveces :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)