Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican Samo me interesuje o kakvoj dominaciji Audija govorite,kad su osvojili samo dva sampionata :-/
Prije par mjeseci ste pisali da je vec bio na aukciji
Jel sranac? 2200 da ga gonim..?
Ciji su papiri?
Da je Ferari mozda a vako mogu od mene dobiti 2500 KM i gajbu pive pride.
cuj trkaci? :)
jedini mercedes koji valja...ali bas i samo ovaj...
ne moze se covjeku sa brdovitog balkana dokazati da su njemci davno zaboravili (citaj odlucili) praviti prava auta. jedino oni (i amerikanci, koje ne volim spominjati u kontekstu auta (ili uopste)) prave "sportska" auta mase 2t ili vise i hvaleci se stecenom reputacijom od prije nekoliko decenija, busaju se u prsa i govore da imaju najbolju autoindustriju. a sve su podcinili profitu. pa vi lupajte minuse, zaostali balkanci. :P
@4G63T A sta je sa novim AMG GT-R ? Nevjerovatan krug na Nurburgring. Doduse potpuno se slazem sa tvojom konstatacijom. btw, imao sam Evo 9 MIVEC sa 4G63. Nazalost kupio ga vec nabrijanog sa 600KS, nije mi dugo potrajao.
Zvijer samo takva !
KUPUJEM!
Seljaklulk teški...tuning Bića potok
lupetas, a pojma nemas
Odavno nisam vidio nista ruznije. PLastike ima na izvoz, a pozadi Airbus krilo je za poletiti na mjesec. Necu da govorim o kamioniskoj tabli, jednom rijeci...uzas.
zaboravih, džiberski ksenoni su šlag na kraju.
@POP Zar nesto ne valja na skodi? Nisi ti mene shvatio, nemam nista protiv merca, niti 190tke, ali ovo sranje sto su nabacali tonu plastike i unakazili, to je druga prica. Za ovo u ćuneri iz Buća potoka izmislili pojam ćuniranja.
Sa ovim se zaletiti u masu u Berlinu neko od nas Bošnjaka
lijepa moja meckica :)
Strašan