Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hyundai posato opaka masina otkako je poceo raditi sa svabama. Modeli im se skoro nikako ne kvare a i izgledaju fenomenalno. Do sada im je šljakala ona unutrašnja jeftina plastika ali se nadam da će i to popraviti. I cijena im šljaka jer su postali pomalo i skupi u odnosu na konkurenciju.
Sve je ovo previše slično, k'o jaje jajetu. Nemaju "ono nesto". Da sjedes u bilo koje od ovih auta (osim recimo mercedes, bmw i slicni) da ne vidis logo na volanu, ne bi znao u sta si sjeo
Da se ja i ti provozamo, nebi znao na šta si sjeo♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
fala ti, ja u sretnoj vezi i hetero, a ti nadji nekog da te dobro odradi, vidim bas da si željan