Stiže 2015. ili 2016. godine
0
Objavljeni renderi novog Porschea Panamere
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mu se ne smijem,meni je pravo simpatican klaun hihihihihihi
ne mogu da ndjem rijec render u rijecniku?
CUJ RENDER??????????? PA HOCE LI ISTA OSTATI OD DOMACEG JEZIKA?
@@commi ...dečko, jasno mi je da ti smetam...ti meni ni najmanje :)
Tebi je dječko pod hitno potreban dobar psihijatar da te izliječi od kompleksa i iluzija veličine od kojih patiš a sav ti se klix grohotom smije, svakodnevno..
@rajvosa ...ima i bolja varijanta...uvedeš zakone o fiskalizaciji, pa otvoriš firmu sa fiskalnim kasama i printerima koji prvi dobiju certifikat...em prvi, em najskuplji :))...vidi pod gospon bevanda :))...inače, to nikako nije sukob interesa :))
@rajvosa ..jebiga, i ja sam kasno shvatio da sam promašio profesiju :))...umijem sa riječima, nebi mi bilo teško naučit' onih 20-ak fraza pa ih vrtit' u raznim kombinacijama :))
Skoro isti dizajn već decenijama. :r Svaki AMG je ljepši od ovog.
@rajvosa ...to nije do dizajna :)))
...ne znam...meni sadašnji ljepši...a 911 neprevaziđen...ikona...