Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da će ispunjavati bar EURO 2 normu!
Isti kao Golf VII. A software?
od golfa 5 nikakav narocit zaokret. jbt francuzi talijani japanci čuda prave vw samo viče das auto i sve po starom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hoće li se u ovog golfa bočna stakla dizati i spuštati "na kurblu" ako ne platiš tzv. dodatnu opremu!
Bio i ostao auto bez imalo duha u dizajnu, kutija na točkovima, za tipične malograđane...
Facelift faceliftovog facelifta?
Znal' ko iole statistiku kradje vozila VW grupacije sa benzinskim motorima?? PS ovo vala golf izlazi ko Call Of Duty svakog novembra eto neki novi
koja budala jos vozi na benzin,., jbga pogledas kako ostali stancaju,., koliko je astri focusa, begana, zitroena izasloo
Alfa iz 2000 godine ima vise opreme :)
cini ti se
Zato alfa nemoze prodati ni 100 000 auta godinje a VWna milijone prodaje.
Plasticurina...
Kapitalizam se nenormalno ubrzava, da ti se zavrti u glavi, a na kraju ce se sve urusiti. Modernim autima uvijek mjera bila 5-6 godina, sada je to 4 godine. Redizajn stizao nakon 3 godine, sada izbace facelift za 2 godine... Ima li tu vise ceifa skupljati pare za nov auto, kad ti u roku od par godina "pobjegne" iz salona.
hoces da zivis moderno, moras negdje platit
golf I 1974 golf II 1983 golf III 1991 golf IV 1997 golf V 2003 golf VI 2008 golf VII 2012 golf VIII 2015 golf IX 2017 golf X 2018 jan golf XI 2018 jun golf XII 2018 oct golf XIII 2018 dec golf XIV 2018 dec 31 golf XV 2019 jan 1 golf XVI 2019 jan 20 golf, golf, golf, golf, golf, golf, golf, golf, golf, golf, ........
a sta ostali rade
Al ga serete sa francuskim koreanskim japanskim i sad ispade lada je bolja od vw nemojte biciklisti kenjat molim vas
golf VI redizan, ovako na prvu
Ovi prevaranti nemaju pojma gdje su i sta rade.To je isto auto zadnjih 15 godina samo brojke mijenjaju.Kako nas podcjenjuju.
po cemu isto, sto ima tockove,. pogledas koliko te ostali varaju oni su dobri
sad tajo kupuje golf 4
Zar nije ovo na slici novi golf plus (sportsvan)? Dke dke đon dizajn, sve na isti kalup. Tvornica dimnog ispuha, DI crveno :)
Od stare slave se ne zivi. I ja sam nekada imao 20 sada skoro duplo vise. Golf je kvalitetnije auto, sa boljom zavrsnom obradom i sa mnogo kvalitetnijom plastikom, gumom i staklom. Skoda je mozda bolja u odnosu placeno i dobijeno i tu nema dileme, bas kao sto nema dileme da oba automobila cade kao golf 2 iz najboljih dana.
nikada mi neće biti jasno koji debil moraš biti pa kupiti golfa prije oktavije (joj znam sada će mnogi reći kada je to škoda bila auto). za neupućene škoda je jedan od najstarijih ako ne i najstariji proizvođač automobila u evropi.
neko voli ovaj ttip vozila neko ne
jedino kod vw facelift se zove novi model