Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti što voziš tog golfa 2, nemoj ga slučajno prodat i ne razmišljaj o drugom autu ,,jer to ti je plafon...A što se tiče auta na slici: Oni koji se imalo razumiju u automobilski svijet , shvatiće da auto ima svoj smisao, dovoljno je mali da je upotrebljiv za grad, dovoljno je prostran da u njega stane četvoročlana porodica, jako je praktičan pa će te tako smjestiti lako svoj prtljag jer su zadnja vrata velika i široko se otvaraju, ...Svi oni koji ne razumiju ili su zlonamjerni jer rade u VW ili u nekoj drugoj marki, nemoj da lupaju ako im se nešto ne sviđa nek ćute...i nemoj da ste ljubomorni što srbija dobila milijardu eura za investiciju,i što radi automobile,bitno je da se radi da se po dobru poznajemo,pritom ja sam Bosanac.
ispravka: 80% ukupnih delova, komponenti i elemenata se proizvodi u Srbiji, samo 20% dolazi iz drugih Fiatovih pogona.
nebi ja dao svoga golfa 2 za tri ovakava auta nasta ovo lici
Mali mi je bio vrh a ovaj ne lici ninasta
veliki plus za Srbiju i njenu ekonomiju, stvarno se dosta radi oko te fabrike, ulozeno je milijarda evra, ali Kragujevac se zadnjih godina dosta promenio, jer i kooperanti grade fabrike oko ove maticne, sad se otvara i soping mol veliki, tako da grad se razvija a i cela Srbija hvala bogu.
A nista snimak unutrasnjosti? Cudno.
nije bitno ni da li je skup, jeftin, nekvalitetan, ovakav i onakav, bitno je da ce u 2013 ići 200 000 jedinica fijata iz Srbije u EU. 60% delova se pravi u Srbiji, voziće se žeeleznicom, jednom rečju ljudi će RADITI i DOPRINOSITI ! A u budučnosti velike šanse su da dodje još koja autokompanija i napravi svoje pogone. pozdrav
odavno ruznijeg auta nisam vidio