Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam, prezadovoljan sam sadašnjim superb-om. Najbolja investicija u zivotu.
Ovo je super samo mislim da VW nece dat da se ovo napravi ovako. Nece licit zavrsna verzija na ovo.
ojjjj škodilače pozlit cemi hahaah
Škoda cilja da postane luksuzan brend. Definitivno to više nije brend kojeg odlikuje niska cijena i koji predstavlja best-buy za naše ekonomske prilike.
Pođonili Hyundai...
a sta se nije podjonilo, vw je izbacio inovaciju self park system, a lexus to ima od 2001, onda hybridne motore, elektricni volani... sve su to "stare stvari" prepakovane u novo. I da budemo realni audi od quatro pogona nije nista inovativno izbacio, tako da je to sve u 5 deka. BMW se tek trznuo od 2009, a dok nije bilo EU BMW nije davao garanciju na automobile i sad im je praaaaaavo mala. Dizajn ti je danas sve isto samo ga razvuci ili ga podebljaj ili ga kopiraj ili ubaci par lampica. Kad vidim led na farovima RAV4 povraca mi se.
posta i skoda zajebana
opel insignia 2.0cdti biturbo za ovo vasionski brod,pa covjece audi,vw,skoda,seat, sve isti racku,unutra ako nema navigaciju,bolje lavor izgleda
jeBo auto ako mu na karburatoru pise "made in czech republic"..... ??
Kad ti sine prekrocis granicu BiH a kojim slucajom zalutas u cesku vidio bi realnost. A kvaliteta u skodi je postavljena na visem nivou nego npr. Seat. Znam jer sam u obadvije fabrike bio.
joj jeste se nalozili... hahahaha.. zar stvarno mislite da vrijedi tratiti vrijeme na gluposti tipa dobar auto loš auto.. škoda ne valja, bmw je bolji... itd... boli me kurac i za škodom i za bmw-om i za fiatom.. za sva ta sranja svoj novac dajem a meni znači samo iz dzepa ide... ni banka u dzep... zato, jebe mi se i za seatom... 😀😀😀
aVto je "Glava boli uši otpadaju" ... fakat prelijep...
...no kad hoćeš dobro vozilo a da nije džiberski audi...
skoda je dno automobilske industrije, ako hoces dobro auto a da nije audi uzmes citroen c5, toyotu avensis, ford mondeo, opel insigniu.. to je taj raspon cijena od 50 do 70 hiljada, zavisi koji motor.
..sve je to u 5 deka.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da samo hose promjeniti znak "Leptira"... u nesto interesantnije
Ne bi bilo loše da stave strijelu sa krilima ko što i jeste!