Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, dok neki uživaju u posljednjim dostignućima tehnike i izmišljaju razne novotarije, mi se još uvijek prebrojavamo po krvnim zrncima, a nemamo ni cekera da napunimo kvalitetnom hranom. Al' dobro, neko uživa u brzini i udobnosti a neko u sitnim, dnevnim socio-političkim prepucavanjima. Svakom svoj ćeif.... Valjda po sistemu "' 'ta će on, lafo Ferari ovo-ono... ne bi mog'o na lož ulje k'o dvica... ne bi mog'o uz Mejtaš po snijegu..." i slično... ne znam...
Najružniji Ferrari do sada izgleda kao da je na steroidima.
jarane, a koliko ovo troši? još benzinac....ih..ne bi ga džaba!
Melem za oci.
Je.o McLaren i Lamborghini! Crveni je crveni!!!
Brzi od formule.
Ja sam se raspitivao, kazu samo nadji ziranta i odmah te stavljamo na listu kupaca. Pa eto, ako bi mi neko htio biti zirant mozda ga i provozam.
onako 'na, nije nesto...