Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko kutija šibica, a tražit će za osnovnu verziju preko 20.000,00 KM..a što će tek sr.ti kako je veliki. čarobnjak prostora. i sl...fuj
Skoda Citygo = Seat Mii = Volkswagen Up auto 90 % isto, gle cuda to je koncern Volkswagen ..
bez PDV-a :-)
Zvao sam ja jos pocetkom januara likove u ASA AUTO da pitam za UP-a i cijene. Ne smiju nista jos govoriti prije promocije, ali ako ne lazu tvrde da model sa 60 KS i radio+klima+elektrik paket nece biti skuplji od 16.500 KM (malo mi je ovo previse preciznonavedeno za cca. cijenu)
zaboravio si da kažeš da je u istoj klasi i škoda citygo koja je rađena po uzoru na VW UP a koja treba da se pojavi na tržištu u februaru, njena cijena na Češkom tržištu se već kreće oko 7000 eura ili 175,000 kruna (osnovna verzija, još uvijek narudžba), radi se o istom benzin motoru zapremine 1000 cm3 i snage 75 hp, očekuje se i dizel motor. Eto da i ja napišem nešto normalno kad ste zapeli a ne samo o Čevljanovićima :)
ma znam da nije tacno al ugl napreduju, blize je pravilnom u odnosu na prosli pokusaj gramatike ( http://www.sarajevo-x.com/auto/iz-volkswagena-stize-up-sa-petrim-vratima/111001063 ) aa sto se tice auta, bit ce precjenjen 99%
i vi mi neki portal \'petera\' !!!! i to s crvenom bojom i kazu sa x najbolji!!!! malo sutra
Eeee ba, svi se ufatili pravopisa, a niko auto ne komentariše. Ovo je u rangu (a i liči) Citroen C1/Toyota Aygo/Peugeot 107. Znači ako bude koštao više od 15.000, truba.
@fr Ne kaže se \"otklen si\", nego, \"oklena si\" :)
ispeavno je: ...sa pet vrata.... ili ...sa petoro vrata... sve ostalo je cevljanovici
Petero vrata je ispravno! ... komentarises, samo da bi nesto napisao, a pri tom jos pokazujes svoju nepismenost ...
pa sta treba napisati s peterim vratima jel?? koji ste vi cevljanovici sto komentarisete....
Ko špore
Seljacine nepismene! Ko sve ne pise i ne radi kao novinar!
PETARDA!!! :D ČEVLJANOVIĆI
jjjjoojjjj jjjoojjjj gdje si se ti školovao da nam je svima znati, hahaha PETERA, otklen si ??