Konkurencija Audiju TT
0
Zvanično otkriven MINI Coupe
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čvršće šipke protiv okretanja - hahaha, to bi bio anti roll bar ili ti balans štanga. Da imam vremena ja bi vam prevodio ove članke, ali zar ste stvarno toliko nesposobni da nabavite prevodioca. Isto kao kad ste napisali super punjač.
hahaha cuj ovo konkurencija Audiu TT hahaha
...sta ga je ovo opalilo po krovu?? Vala je bezze...
\"Opciono sportsko vješanje će biti dostupno sa --čvršćim šipkama protiv prevrtanja i čvršće amortizere--, a dostupan je i paket John Cooper Works sa posebnim specifikacijama. Ovim se MINI Coupe \"spušta\" za 10 mm, a podrazumijevaju se i --čvršće šipke protiv prevrtanja, kao i amortizeri.\"-- ja nezz ko je pisao clanak, al znam da je nesposoban i ponavlja neke stvari ...
Strasan mi je svaki mini ali problem kao i obicno , para neeemaa
ko ima lovu moze a ko nema on ga lagano fafa