Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno nemas adekvatno znanje o tih 2 auta. Ford Mustang Shelby GT500 je ok auto, koje je dovoljno brzo na ravnicama. Dok mu pokazes koju okuku pocne se pokazivati ta razlika cijene izmedu ta 2 auta. A da nepocnem pricati o kvalitetu dijelova i interior to se nemoze ni porediti jer i tu stavlja BMW nove standarde sa ovom 5\'icom. Sto se tice imidza, personalno mi je GT vulgaran i djetinjast = perfektna kombinacija za americko trziste. ;)
Smijesno auto...Ford Mustang Shelby GT500 Super Snake, 800 konja a puno jeftinji, a bolji 3 puta.
Bendžo je Tito od auta, niko im ravan nije. 600 konja !!! Gdje su sad oni miševi od Audija? U rupi, a gdje drugo :)
http://www.youtube.com/watch?v=vvuvcmM5DWw
@ ZLatan apsulutno se slazem sa tobom...bmw kralj auta :D @ alenko pogledaj kako ovaj cadi...bmw m3 sa motorom od m5 :D
Pa ljudi procitajte sve pa komentarisite... Cadi auto? to se sine zove start auta koje ima 600 konja cade gume sto ih razvaljuje masina. Kic na dvije zadnje slike je SPY shot.. BMW to radi da bi sakrijo/kamufliro forme auta jer jos nije u prodaji. Imam e90 325i fantasticno auto a ovu M5\'icu samo mogu da sanjam. Ko iko kaze nesto lose o ovom autu ocigledno nema blage sta je kvalitet i auto.
to kraljevi zato cete do kraja zivota voziti svoje truhle dvice reci bilo sta negativno za odjel Motorsport-a pokazuje da pojma nemate o tehnici i masinama
mein lieber scholli !!
Bolji moj Peugeot 205. Ide ko zvijer, a potrosnja hmm ma nema potrosnje :D
@Laganice: nije to kic, to su ti folije koje proizvodaci koriste dok auto \"testiraju\" prije nego sto auto nije oficijelno na trzistu. Tako \"kriju\" identitet auta dok ga ne prestave javno. btw. super mashina V8 bi-turbo =)
Kakav je ovo kič na zadnje dvije slike?
http://www.youtube.com/watch?v=__7d2U9OEZg
ja nevolim auta koja čade....
zvijer ko zvijer...da me ovo loto hoce potrefit majku mu
Odlicno izgleda, a uz V8 motor mogu mislit kakav zvuk ima!