Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golf je golf ma kakav on bio. Gledam na piku neki frajer trazi za golfa 58000.Pa jesi li ti normalan? Moze sebi auto uzeti za te parea ne platon!!
Skup jest ali ako si imao priliku kao sto nisi 100% da vozis GTI-a, GTD -a ili R nebi ovako pisao, svaka voznja je kao sex, vjeruj mi! Kupis Audia Q8/ 100.000€ i gledas u stopove od golfa R pa tako da onda bas neznas koje normalan!
moj rodjak on je romske nacionalnosti nadio sinu ime golf cesto u prici kaze moj golf je najbolji od sve djece
Joj Klixe,predhodni,to znači Golf VII GTD ima 184KS, stalno nešto prepisujete i prevodite.Izgleda da su vaši novinari svi u Travniku diplomirali
U Sarajevu sajam golf 2 off roadd!
Meni je od VW najbolji Touareg 😀
Ma samo 1.5 dci i fataj klipove po putu hahaha Nista bez svabe
moj stari komentar o VW- švapsko smeće...
Divi maglenki kopija Megane RS
bezveze
Oćemo da je8emo mi sa citroenima!