Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja zena ne bi ovaj model ni dzaba! Njoj sve stvari u autu stoje u vratima!
https://www.youtube.com/watch?v=lUOTrKtTsyA eto ga
Sada sam uvjeren da je Tesla bio svrbin. Lafo genije a toliko glup da umre kao prosijak bez kinte prebijene. Sada drugi beru plodove njegovog izuma. Tako je i svrbija pretendovala da vlada svima, velika svrbija i to a izgubise i ono malo što su imali. Realno, svrbi su fakat glup narod :)
Tesla je bio čovjek iznad svih nas, odvojen od nacionalizma. Bio je čovjek i predstavnik čovječanstva. Sve što je izumio, poklonio ili je htio pokloniti čovječanstvu, da bolje živi i lakše se nosi sa svakodnevnim životnim tegobama. Lopovi ukrali, a narod "pametni" ga prozvao ludakom i čudakom. Zato sad narode "pametni", plaćaj preskupu struju, kablove, elektrovodove i sve ostalo.
Da je bio pametan nebi se drugi bogatili na njemu. Mogao je tu pamet iskoristiti baš u te svrhe koje spominješ.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Red je vala iako kasni vec vise od godinu dana... Da je domaca firm sad bi je pljuvali jer kasni, ali je americka pa se divimo ko da je aman zeman... Meni je bolji Audijev koncept, ali eto