Uskoro na bh. cestama
0
Stiže i Hyundai ix35
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U specifikaciji svakog proizvođača stoji da je kvačilo potrošni materijal sem nisan patrol jer je kod njega prenos zasnovan na drugacijoj osnovi. Potrošnja ovoga modela sa automatskim mjenjačem 6a/t je iznosila 9 litar vozajući se po Mostaru, kad sam izašao iz grada pala je na 7,2 sa svim mogućim potrošačima upaljenim od navigacije, svjetal, pogona 4*4. U odnosu na Tucsona sto se tiče vanjskog izgleda je ovaj model je extra, po voznim osobina je dosta bolji stim da sam ja vozio od tuscona samo dizel modele sa 6m/t mjenjačima. Nista nemamo se razloga ljutiti i ja vozam bmw al sto se tiče hyundai modela pa u svakom njihovom motoru je lanac sarvis svakih 20 hiljada, sve ti to govori o voznim karakteristikama i garancija 5 god je hrabra stvar dok imena bmw, mercedes, audi, vw daju citave 2 god.
Honda CRV; tako svi kazu sto i nije tako lose
vozio sam navedeni model sa svom ovom opremom panorama krov, znaci oprema vrh, sa 2.0 benzin motorom 183 konjske snage i auto dere asfalt, u odnosu na konkurenciju samim tim sto je auto od svih u njegovoj klasi zadnje izaslo, (ford kuga, vw tiguan, audi g5, itd) pratio je razvoj konkurencije, pa samim tim ima dosta tehničkih stvari koje nema ni audi ni vw, a da o cijeni ni nepričamo posto je ovo jedini SUV koji se moze kupiti na povlasticu a svi mi znamo sta to znaci za nas... Ovaj model ima budućnost u BiH
Ruzan je zaista... i nekako je u odnosu na njegovu duzinu, visina prevelika...