Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za seata, vozam ibicu 2009.godiste i za godinu ipo jedini trosak bio je gorivo..enterijer je malo jeftinijeg izgleda, al ulozeno:dobiveno-odlican omjer
Bas htjedoh da kazem da se na prethodnom modelu osjetio nedostatak od nekih otprilike tacno 10konjica. Svijet je sad potpuno drugaciji.
Dobar autić, kakav bi tek bio s pravim motorom, a ne VW truba, pardon turbo benzincem i čemernim dsg mjenjačem...
Morat cu ponoviti komentar koji sam ostavljao i ranije u vezi sa seatom leon...vanjski izgled predobar jako dobro ukomponovana prednja i zadnja svjetla u karoseriju medjutim ono sto bode oci jeste unutrasnjost i onaj displej zabijen izmedju dva venitlaciona otvora i ona klima isto kao da su je naknadno dodali a tu ranije bio predvidjen pretinac meni licno taj interijer raspored malo vuce na interijer golfa 2
zato imas da biras, octavia rs, golf gti/gtd
Civic Type r se pisa po njemu,hahahaha
Civic Type R se popisala po svima u svojoj klasi. Novi rekord na Nurburgring stazi za FWD auta. Hejteri nek i dalje misle da samo VW grupacija pravi auta.
ma nek misle sta hoce,cinjenice su cinjenice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda da je seat prestao kopirati alfu