Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar ovaj pezo al jebiga skup
jok, na tri i po tocka je
Jel na 4 tocka ?
Scion je "marka" za mlade Amerikance za koje je Toyota penzionerska marka. I onda uprava firme odluci da "kreira" novu marku pod kojom prodaju modele za japansko trziste zasnovane na platformi europskog Yarisa. Istu stvar su napravili krajen 1980-ih kad su startali Lexus, koji se prodaje kao luksuzna marka iako se radi, vise manje, o velikim modelima sa japanskog trzista (na kom se lexus inace uopce ne prodaje). Kao sto gospodin Kreco rece, prodaju raji muda pod bubrege (barem onima koji popuse foru).l Pozdrav,
Ja ne vidim nikakve slicnosti sa BMW peticom. Ovo je ipak coupe dok je petica limuzina...
KOPIRALI NOVU PETICU BMWA. SAMO KRADU . A STO GA NE ZOVU TOYOTA NEGO IZMISLJAJU NOVU MARKU. PRODAJU RAJI MUDA ZA BUBREGE.
ja bi ovako sranje zabranio
s guzice ga slikase