Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon svih 12 fotografija, ptice znaju kako izgleda Talisman.
Svaka čast za Renaulta e OVO JE NOVI MODEL A NE KAO VW ISTI AUTO POD NOVI MODEL FUUUJJJJJJ !!!!
Dobar, dobar...poslije dzajnerski traljave 3. generacije, Megane IV izgleda k'o space shuttle. Ceka se coupe i RS verzija... ;-)
Svaka čast za Renault opasne mašinice. Isto su napravili ko i Mercedes godinama su vukli neki svoj fazon ne interesantni su bili i onda ko iz vedra neba buuum. Auta odvaljuju. A vidi se da je i Daimler uskočio u pomoć Renaultu, već na fotkama se vidi da je kvalitet znatno odskočio. A Espace-a sam već imo priliku pogledat uživo i s vana i unutra i po onom što sam vidio stari model i novi su razlika nebo i zemlja nemaju ništa više zajedničko osim imena.
Megane je fenomenalan, svaka generacija predstavlja nesto novo i ne lici ni malo na prethodnu. Talisman posebna prica... Vidi se bas iskorak u unutrasnjosti posebno, za 3 klase kvalitetniji materijali (onako sto se na oko moze vidjeti)... Vjerovatno recept za odlicni trzisni uspjeh kao i svi Megani do sada
Ova plava boja mu bas dobro stoji,ps. jel se meni jedino svidjaju ova zadnja svjetla kod renault
Ovo je najveći napredak u dizajnu, zadnji dio mu je bio užasno staromodan, sada je najljepši u klasi po meni
i meni gonsales defitivno su s ovim produzenjem svjetala plus sa linijama zadnjih vrata postigli pun pogodak
Ovaj Talisman je mjera... auto je drama...