Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lici na ford fiestu, imajul oni ista originalnog izgleda
zar je bitno kupi sebi Volva i imas obiteljsko-siguran auto, a da ne govorim o kvalitetu. pozzz
Za literarne bravure kojima teži ovaj novinarski neznalica, potrebno je malo više škole. Solidnost GERMANSKIHh automobila !!!! Automatski mjenjač kojega će koristiti KOMFORMISTI ?????!!!!! Imate li vi lektora u vašoj redakciji ?
ma i ja sam lupio espace a mislio sam na scenica al hajd.nisam imao namjeru da vrijedzam.izvini ako sam
ma jok bolan, nisi me shvatio. naravno da se ne može mjeriti sa espaceom kad to i nisu iste kategorije vozila. kad sam spomenuo renault mislio sam na clia. PS: ne morate sve postove zavrsavati sa vrijeđanjem.
mislis da se ovo moze porediti sa espace.dobro fabija nije ni u klasi sa ovim al eto malo lupas
Lijepo auto, kao i Dubrovnik.
sve je bezveze
Nije loše ovo autance ...
ja sam vlasnik i ljubitelj hyundaia ali ovo nije ni O od obiteljskog auta. prvo: ne postoji \"manji obiteljski auto\" - ili je obiteljski ili nije drugo: ne mora sliciti nekim njemačkim modelima a bi kao bio dobar jer hyundai je več dovoljno dobar. trece: ove karafeke u unutrasnjosti su bezveze ako je auto namjenjen obitelji - ne treba mi bolid da prevozim porodicu u njemu nego mi treba udoban i siguran auto a karafeke mogu ali u dopunskom autu samo za mene heheheh. elem - ako su ciljali na obitelji - fula totalna - vjerujem da je ovaj model dovoljno atraktivan da privuce nezadovoljne vlasnike nekih renoa ili fordova ili fabija isl...
kia venga je odavno u gradu a ovo je loša kopija venge, samo podatak da je venga pokrivena 7 godina ful garancijom a ovo 3 godine ili 5 godina ali da platiš te dvije godine i to samo vrijedi u bih pa sad razmislite a još jeftinija pozdrav za europski hyu - komentar napravili nešto sa ix35 provjeri šta pravi kia sa sportage modelom u sarajevu i na taj auto daju 7 godina ful garanciju naravno i cijena suv vozila sa super paketom opreme 33.490 km
--------------
A ti si kao nešto \'\' bolje \'\' provozao???? Pod tim \'\' bolje \'\',ti vjerovatno smatraš Golf 2 ili neko drugo smeće od Golfa - 3,4,5,6???!!!!!
hocete li vi ikad provozat nesto jace i bolje od hyndaia i suzukija...
dobar design nema sta.O motorima ne treba pricati,samo ako ga sa cijenom ne uprskaju