Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar!
Izgleda super, samo sto ga u ovakvoj opremi nikad niko nece vidjeti.
Dobar talisman k'o lampa!
Za razliku od svaba Renault daje 5 godina Garanciju barem u njemackoj je to slucaj a ko se imalo zanima cita pretrazuje svabska auta uopste nisu dobra koliko neki misle
DANAS svi DIZANJNIRAJU u Fankfurtu. Čitaj: svi auti su isti.
Sad su sva auta "u pet deka" i varijacije na temu.. Sve je skoro isto - enterijer, izgled, oprema i nema se šta posebno dodati. Ono po čemu se Reno izdvaja je udobnost koju još niko nije dosegao i neće još za dugo. Vozim Reno godinama i opet ću. Ovaj stvarno ima ružno samo ime.
Hoće Reno da bude Passat, a nemoRe....
dragi su mi vozači golfa 2. oni samo pričaju o šlepanji i popravkama. da mi je znati što li, a da ne zaboravim i da se dijelovi nalaze u svakoj trafici. valjda iz iskustva pa im morali dijelove rasporediti kao i novine da im budu pri ruci
Klepetalo ostaje klepetalo,svabo je kralj.
Steta da su svi poceli kopirat Njemce, pa i Francuzi. Njemacka auta su kvalitetna i nemam nista protiv njih, al je za trziste i razvoj tehnologije bolje da proizvodjaci razvijaju svoj dizajn i novu tehnologiju. Ovako kopirajuci se samo vrte u krug jer sto ce nam kopija passata, to vec postoji kod Skode ili Seata. I Peugeot i Renault evo poceli kopirati Njemce a eno i zadnja verzija Alfe skoro ista ko BMWova trica. Steta. Zasad jedini proivodjac dosljedan sebi koji unosi malo raznolikosti i novotoarija u dizajnu ostaje Citroen (posebno sa DS modelima).
samo svabo, zadnja vuca aaaaaaa
Jedina mana mu je što je RenoL :)
ovo me ime TALISMAN podsječa na TALIBAN
Lamborghini se trka s F16, a francuzi tek do jedrilice dogurali.
i titula u f-1
Lici li tebi ovo auto na formulu, hljeba ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo ga u Kini i sa poganim fracuskim jezikom.! https://www.youtube.com/watch?v=gNv_vg4aGgU
Renault na aparatima