Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze covjek reci ovo ili ono ali auto originalan dizajn ima....
@DonTito @badr1984hari ooooo djeste strucnjaci
I ja volim Renoova auta, ali sa ovim cijenama neće stići daleko...
A koji je od njih skuplji nego konkurentni modeli? (naravno kad nisu na akciji) Citroen C4 1.2 PureTech 110 KS - 27.310,00 KM Peugeot 308 1.2 PureTech 110 KS - 30.030,00 KM Volkswagen Golf 1.2 TSI 110 KS - 29.051,00 KM BEZ PDV Opel Astra 1.6 Ecotec 115 KS - 28.770,00 KM Renault Megane 1.6 SCe 115 KS - 28.600,00 KM Kad uzmes sve u obzir, Renault dodje i najjeftiniji ovdje s obzirom da kod Citroena C4 ne dobijes alu felge i slicne sitnice... Nije ti prica na mjestu nikako ;)
@soja Ne :) Imam Renault vec 9 godina a i pratim automobile otkad znam za sebe.. Ne shvatam jednostavno ove koji napisu da je preskup, a kad ga uporedis s konkurencijom dodje i najjeftiniji. A da ne govorimo sto u nekim jacim opremama, uz novu Astru, nudi neke stvari koje se kod konkurencije masno doplacuju. Naravno da ce Megane u top opremi sa dizel motorom kostati 40 hiljada KM ali niko ne uzme spisak opreme da procita sta nudi u odnosu na recimo Golfa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepi brate lijepi i ovaj duži i onaj kraći ali cijena previsoka i mja lična zamjerka mali motori 130KS najjači dizel znam da ima onaj biturbo od 160 ali papren i to previše. volim renoe ali ovaj put cijena je bezobrazno visoka
Savjetujem da uporedis cijene sa konkurentnim modelima (naravno kad nisu na akciji). Iznenadit ces se da je Megane zapravo najjeftiniji ;)
@jandejode da uporedi megan dizel 130 konja i golf dizel 150 konja. Ili jos bolje megan 160 konja i golf. Megan skuplji. Nemoj gledati najjeftiniju verziju. Uz to znas da je vise konja mnogo skuplje a ovdje reno sa manje konja ista cijena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobar
Ljepši od hatchbacka...