Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarani moji slatki ova govna se ne kupuju svojom zaradom vec tudjim znojem a i krvlju nazalost. e sad ima jedna dokazana jednacina , 'nema srece na tudjim suzama ' pa eto koliki bi bio uspjeh nekad imat taj stroj.
http://PaySpirit.com/?id=evonik
ima jedan slupan na autoscout24 za 35000eura pa ja nesto konto dok kupim djelove i popravim jedno 2034g bi ga mogo provozati al na probnim tablama
Znaju ljudi napraviti ....
obaraju li muse sicovi
Volim sto nikad ne prave velike promjene u dizajnu. Jednom kupis Porschea i uvijek izgleda moderno. :) Salim se, neces ga nikad kupiti.
Jel mogu kako ugurat dva teleta pozadi radi transporta ? :D
na sljedecoj koridi u Cevljanovicima bice predstavljanje specijalnog modela za te prilike sa MUUU opremom
Jel mogu kako unaprijed da rezervisem?? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad ce napaceni bosnjo imat autoindustriju i standard ko svabo?
Kad bude imao puteve ko švabo...
najružniji porše ikad... uz one terence...ali ne bih imao nista protiv da imam jednog
e moj tutkune....
j*** te ml