Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svidaju mi se njihova auta ali mi je stvarno glupo i smijesno da 2016 pricaju o hromiranim dijelovima i dizajnu a u ovakvom modelu nemaju pogon na sva cetiri tocka.
Ne vidim na ovom autu nista sto svabo nije napravio prije 10 godina. Ko da ovu kantu da 30 hiljada, taj nije normalan. Nema bez svabe nista.
Kojeg svabu istog ranga za 30.000
@boshniak Otvori Pik kralju i biraj, kojeg god uzmes bolji je od ovog sranja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
extra auto ..👍👍
Sto francuzu furaju ove male motore, bruka jedna
1.2 TCe (100 PS), Clio Vs 2.0 TDI Commonrail 150 PS Golf 6 Sta mislis ko je pobijedio? AKo imas kakvog jarana da ti ima VW dizela do 150 KS bujrum na crtu na street race, ja sam spreman po 1000 KM u cashu da moj 1.2 ide bolje od 2.0 TDi VW.
@Crnchuga ne spominjem ja uposte VW nego onako uopsteno, svi rade na downsizingu ali francuzi bas rezu ... mada mercedes je od renaulta uzeo motor za A klasu ako se ne varam, znači da valja :)
Peugeot i udobnost na visokom nivou, lavic je jako dobar. :D
samo mu treba retrovizore poskidati :P
@DjangoDjulaga Ma hajde to se lahko sredi, ko da je to neko mudro slovo hahahaha :P Sami oni ponekada otpadnu..