Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je ovo još jedan fiat 500, jučer renault, danas peugeot, a sutra članak citroen predstavio fiata 500
simplastično!
Jest jarane kad te Golf cvaja rokne nema da te pola nema.
S prijeda lijep pravo, ali s ledja izgleda kao auto koje treba gledati s prijeda.
odlican, sad je vrijeme za novi Rallye! :-)
-DA SPOMENEM DA SU OVCE I KRAVE KAO NOVE NOVE I U ISPRAVNOM STANJU ,NIJE SE IŠLO DALJE OD LIVADE SA MOG RANČA ,ZNAČI U SUŠTINI SU SKORO KAO NOVE ...PA ETO MOLIO BIH ADMINISTRATORA DA OVO PROSLIJEDI PRESTAVNICIMA TOKOM PRIKAZIVANJA NA Sajmu automobila u Ženevi
Peugeot predstavio model 108 težak samo 840 kg -MOŽE LI ZAMNJENA ZA KRAVE I OVCE SA MOG PROFILA,ALI TAČNO U VAGU KAO TAJ PEŽO
Svi novi auti lice ko jaje jajetu, kao da se svi proizvode i dizajniraju u Juznoj Kreji. Vise ih razaznati ne mozes. Sjetite se koliko se prije samo 20 godina peugeot razlikovao od forda recimo...
Jednostavno se prilagođavaju tržištu, prate ono što je zanimljivo kupcima, a sad je veliki broj vozača kojima se sviđaju malena auta pa onda svi proizvođači nastoje da imaju i tu kategrojiu.
Ovi kreatori kao da su imali sliku fiće pred sobom pa ga skrojili u savremenom svijetlu... Jednostavno mi se ne sviđaju "malena" auta.
"Malena" auta su odlična za gradove. Malo troše, malo zagađuju, lakše za parkirati.... Druga stvar je što mi nemamo grada u BiH kako treba. Rupe po cestama veličine ko pola ovog auta.
Ma mislio sam ja napisati još da su to auta za određene kategorije vozača, kao i to da su ekonomična, ali eto...nema veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (45)