Na putu od 10.000 km
0
Peugeot 301 stigao u BiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes cudan ovaj golf...
...na mom Leugeot...
Auto je nidje veze... bar nije po mom ukusu a ako vec gledamo i poredimo sa drugim modelima ja bi se prije odlucio za Kiu koja je daleko ljepsa ekonomicnija a o unutrasnjosti da i ne govorm... Pozz svim ljubiteljima automobila
Odličan potez od PSA, sad će ovo da zakomplikuje stvari.
Ja sam kupio Chevy-a, Cruza sa 4 vrata prije mjesec. Auto je super. Prezadovoljan sam!!! Za manje novca, baš kako govori \"Iskreno\" razlika do 10 hiljada dobiješ auto sa full opremom i ne bacaš auto na Oktaviju koju voza svaki peti stanovnik. Iskreno, samo bacanje para. Otiđite kao i ja možda pazarite..povoljnosti su velike:)
Ko ima para za Daciu ili Cruz-a ne predstavlja problem kupiti ni Oktaviju. Cruze 31.000 sa extra opremom, a Oktavia 37.000.
Francuska Dacia za siromašna evropksa tržišta. Da hoće ovo sranje proć i da nas popusti Peugeot više, naporni su u 3 pm.
Jel se samo meni cini ili nasi fotografi nemaju elementarno znanje o fotografisanju. U clanku 15 slika i ni na jednoj ne vidis kako auto u stvari izgleda. Ofirno. Jos uvijek im je najveci domet slikati list sa drveta izbliza ili kapljicu na travki... Ja bih upisao kakav brzi kurs fotografisanja i ne bih se potpisivao ispod slike. Ovakve slike moze napraviti svako ko zna da pritisne dugme i okrene aparat naprijed. Veliki \"unlike\" za klixtorix fotografe.
Mislim da ovaj model nije u istom cjenovnom rangu sa C5 i Oktaviom, pa ih onda nema smisla porediti... Poređenje se možda treba praviti sa Cruzom, Daciom i sl.
elektronika u ovim autima je jeftina i kvari se. Design je bezveze. Ne moze biti ljepsi od octavije nikako. Octavia ima klasican i siguran design bez ikakvih izvodjenja
Izgleda kao prosječan kinez
...najružnije Peugeot vozilo! :(
Meni ubjedljivo najljepša auta Peugeot 206, 208 i 308... Naravno pričam o automobilima za koje ne moraš biti kriminalac da bi imao para da ih kupiš.
bio ispred BBIa sinoc...dizajn UZAS katstrofa...
Volim Peugeot marku, ....ovaj je simpa :). No, ruku na srce....kada je riječ o novim limunzinama Citroern 5 i Chevrole Cruz (dugi) su definitivno po mom ukusu!