Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA! Sve si dobro rekao. Ovo je odličan auto, a kad se pojavi prava cijena i testovi bit će svima jasnije. Prošla (još uvijek aktualna) generacija je bila top makina na testovima i jedna od najjeftinijih sportskih jurilica. Mana je bila dizajn, a evo vidimo i tu je sada sve OK.
@sls sls je uistinu mnogo bolji naročito na papiru ali mu je i cijena barem 4X veća u odnos na Corvett-u. Ipak ovaj automobil ima tradiciju dugu pola stoljeća, po meni ljepši dizajn i uzevši u obzir cijenu ja bih uzeo Corvett-u. Ipak, ko zna šta je sportsko auto, uzet će si Nisan GTR. To je mašina svih mašina.
Ljepotica :) Plus napristupacnij automobil u klasi :)
Malo lici na 599 GTB, nazad je isti kao Chevrolet Camaro SS.... Nadam se da nije plastična :D
ISPRAVITE TO ODMAH ovo je Corveta kakav stingray braco draga :S
Koliko bi samo bolje izgledao da ima 2 odvojene izduvne grane, sa po 2 izlaza, ono standardno sportski. Nekako nakaradno kad su sva 4 izlaza jedan do drugog
ja bih radije kupio SLS
ista moja cvaja samo malo drukcija... :( :(